A 2011/2012-es évad jegyei és bérletei

Vásárlás A B C D Helyszínek

Vásárlás

A hangversenyekre négyféle módon vásárolhat jegyeket és bérleteket:

A

Postán, közvetlen a zenekartól

Ha ezt a megoldást választja (megtakarítva a fáradságos utánjárást), töltse ki a megrendelõ lapot, a megrendelt jegyek árát postai csekken, vagy bankátutalással fizesse be a BFZ Alapítvány 10102086 - 05037902 - 00000004 számlájára, majd a megrendelõ lapot a pénzfeladást igazoló csekkszelvény, vagy átutalás másolatával küldje el a címünkre:

Budapesti Fesztiválzenekar Alapítvány
III., Lajos u. 48-66. C.épület 5. emelet , Buda Square Irodaház

Megrendelését (a pénzfeladást igazoló csekkszelvény másolatával) telefaxon is elküldheti: faxszámunk 355 - 4049. Ha a csekkszelvény másolatát e-mailje mellékleteként („attachment") csatolja, az elektronikus postán történõ rendelésnek sincs akadálya: rendeles@bfz.hu

letölthetõ megrendelőlap

A jegyeket postán juttatjuk el Önhöz, a bérleteket május 23-tól folyamatosan, a szóló jegyeket július 25-től. Ha egyidejűleg bérletet és szóló jegyet is rendel (aminek nincs akadálya) a bérletet előbb, a szóló jegyet később, külön fogja megkapni. Ha igényli, hogy a rendelt bérleteket-jegyeket tértivevényes utánvéttel, vagy ajánlott küldeményben postázzuk, ezt tüntesse fel megrendelésében, és az ajánlott küldemény pótdíjára a jegyek-bérletek árán felül 500 Ft-ot fizessen be.

A zenekar hangversenyei iránti nagy érdeklõdés miatt számolnia kell azzal, hogy a rendelt jegyet esetleg nem tudjuk a kért kondíciókkal biztosítani. Ezért javasoljuk, hogy a megrendelõlapon éljen az alternatív lehetőségek megjelölésével (másik nap, vagy árkategória). Ha a jegy az Ön által megjelölt hangversenyre már elfogyott volna és a megjelölt alternatív lehetõségeket sem tudjuk teljesíteni, a befizetett pénzt visszautaljuk. A rendeléseket érkezési sorrendben elégítjük ki, postai megrendelésnél a postabélyegzõ keltét, faxnál és e-mailnél a gép által kinyomtatott dátumot figyelembe véve. Az ár befizetését igazoló csekkszelvény másolata nélkül küldött megrendelést csak a hiány pótlásának napján érkezettként tudjuk figyelembe venni.

B

A Fesztiválzenekar titkárságán

A bérleteket április 21-én, csütörtökön kezdjük árusítani a BFZ Alapítványnak otthont adó irodaházban (1036 Budapest, Lajos utca 48-66.) működő ideiglenes jegyirodában ("B" ép. 3. emelet). A Támogatói Klub tagjai a bérletárusításnál előnyt élveznek és már április 21. előtt élhetnek elővásárlási jogukkal: erről külön levélben tájékoztatjuk őket. Az ideiglenes jegyiroda április 29-ig 9-17 óra között tart nyitva. Ezt követően a bérletek és jegyek az irodaház "C" épületének 5. emeletén található BFZ titkárságon vásárolhatók, munkanapokon 9:30 - 15:30 óra között. A titkárság telefonszáma 489-4330, Bagi Orsolya közönségszervezõ közvetlen telefonszáma 489-4332, e-mail: rendeles@bfz.hu

C

Jegyirodákban

Ticket Express Jegyiroda (VI., Andrássy út 18. Tel.: 312-0000, 354-0226)

Rózsavölgyi Zenemûbolt (V., Szervita tér 5.Tel/Fax.: 266-8337)

Művészetek Palotája Jegypénztár (IX., Komor Marcell utca 1. Tel.: 555-3300)

Culturcomfort Központi Jegyiroda (VI., Paulay Ede u. 31. Tel.: 322-0101)

D

Interneten Jegymester

A bérletek, a "Vasárnapi kamarazene" sorozat, a "Barokk estek", a "Kastélykoncert", a "kakaókoncertek" és a Mahler Ünnep szeptember 13-i előadására szóló jegyek április 21-én reggel 8 órától, az egyéb hangversenyek szóló jegyei július 25-től interneten, hitelkártyával is megvásárolhatók. Figyelem: április 21. előtt az internetes rendszer csak a Támogatói Klub tagjai számára hozzáférhető!
A rendszer a koncerttermek alaprajzát megjelenítve lehetővé teszi, hogy a vásárló on-line a még kapható jegyekből a számára legmegfelelőbbet vásárolhassa meg.

Internetes jegy- és bérlet vásárlás

Helyszínek:

A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem alaprajza    
Az Olasz Kultúrintézet alaprajza    
A Művészetek Palotája Fesztivál Színházának alaprajza    
A Budapest Congress & World Trade Center(BKK) Pátria termének alaprajza    

 
 
Az 1983-ban Fischer és Kocsis Zoltán által alapított BFZ az európai elit-zenekarok legfiatalabbja {...} Lenyűgöző, egyben nagyon szimpatikus, ahogy egyesíti magában az ilyen együttesnél megkívánt perfekciót a valódi muzsikusi szellemből fakadó elkötelezettséggel.
Frankfurt, Frankfurter Neue Presse, 2001. március 6., Rudolf Löckle
 

Facebook ikonA BFZ a Facebookon

Facebook ikon Fischer Iván Facebook oldal
BFZ | nagyfelbontású letölthető fotók
BFZ | fotógaléria design: ©Ars-Wonderland